voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend overdag

Vrijdag 2 juni 2017 13:00 uur

Vandaag was een warme zomerse dag met flinke zonnige perioden. Het werd 27 graden. Komende avond en nacht is er bewolking en vooral vannacht is er kans op een enkele bui. Bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten koelt het af naar 15 graden.

Morgen begint de dag met bewolking en mogelijk nog een bui, maar vooral in de middag breekt ook van tijd tot tijd de zon door. De wind komt morgen uit het westen en is matig van kracht. De aangevoerde lucht is minder warm. Het wordt 20 à 21 graden maximaal.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er opklaringen en wolkenvelden. De zwakke tot matige wind komt uit het westen. De minimum temperatuur daalt naar 13 graden. Eerste Pinksterdag is het wisselend bewolkt. Er zijn zonnige perioden, die worden afgewisseld met wolkenvelden. Het blijft vrijwel overal droog. Bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten loopt de temperatuur in de middag op naar 19 graden.

In de avond en nacht naar maandag wolkenvelden en opklaringen en vrijwel overal droog. Bij een matige wind uit het zuidwesten koelt het af naar 13 graden.

Tweede Pinksterdag wolkenvelden, af en toe zon en een kleine kans op een lokale bui. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig van kracht. Het wordt 20 graden.

Later op maanden en in de nacht naar dinsdag is de kans op enkele buien groot.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>