New Balance over de toekomst van de hardloopschoen [video]

De hardloopschoenen hebben de afgelopen decennia een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Veel populaire sneakers van nu zijn van oorsprong hardloopschoenen uit de jaren ’70 en ’80. Het verschil met de hardloopschoenen van tegenwoordig zijn dan meteen duidelijk. Ze zijn onder andere een stuk lichter geworden. Maar ook het aanbod is veel diverser. De loper heeft veel meer keuze om een schoen te kiezen die bij hem of haar past. Die ontwikkeling zal komende jaren nog een flinke vlucht nemen, zo verwacht Bastiaan Schellekens van New Balance. De volledige gepersonaliseerde schoen zit eraan te komen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>