Binnenstad Breda nu ook decor voor Urban Trail

Hardlopend één van de gezelligste steden van Nederland ontdekken. Op zondag 27 augustus gaat de eerste Breda Urban Trail dwars door historische en culturele gebouwen in het centrum van Breda. Hiermee is Breda inmiddels de achtste stad in Nederland waar de Urban Trail Series langskomt.

Een Urban Trail staat erom bekend om bijzondere gebouwen op te nemen in het parcours. Deelnemers lopen door de gebouwen heen en ontdekken op die manier plekken waar je normaal gesproken niet snel komt.

Start en finish in het Chassé Theater
Het prachtige Chassé Theater zal zich lenen als de start- en finishlocatie. Deelnemers verzamelen in startwaves in de foyer en beginnen vervolgens in kleine groepen vanaf het podium aan het parcours.

“Chassé Theater is verheugd de start- en finishlocatie van de eerste Breda Urban Trail te mogen zijn. Een belevingsrun die goed past in het levendige, speelse en toonaangevende theater waar dagelijks vele bezoekers intense theatrale en filmische ervaringen mee naar huis nemen. Wij kijken uit naar veel sportieve deelnemers die met een mooie herinnering aan Breda de finishlijn over komen!” Aldus een woordvoerder van het Chassé Theater.

Ook Pier 15 Skatepark staat ingetekend op het parcours. Dit indoor skatepark is normaal gesproken enkel toegankelijks voor skateboarders en inline-skaters, maar bij hoge uitzondering mogen de deelnemers aan de Breda Urban Trail hier doorheen.

Stapsgewijs zullen de komende maanden alle locaties bekend worden gemaakt. Het totale parcours is ongeveer 10 km. Deelnemers krijgen na de finish een medaille en ontbijt aangeboden.

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>