Losse Veter magazine nabestellen? (zonder extra kosten voor verzending)

Hardlopen is waarschijnlijk de oudste sport die er bestaat. En tegelijkertijd is het een van de nieuwste sporten. Hardlopen is de laatste jaren bezig met een enorme vernieuwing. Het staat niet langer alleen in het teken van zo snel mogelijk van A naar B komen. Het gaat ook over plezier, gezondheid en zelfs teamspirit.

Die veelzijdigheid komt ook in het nieuwe magazine weer tot uiting. Van oud-voetballer Daniel de Ridder tot de mooiste plekken om te lopen. Van trailrunning tot obstacle running. Van een betere vetverbranding tot beter ademhaling. Van het sadisme van een ultrarun tot het plezier van een social run.

Ben jij geen abonnee en wil je het toch graag lezen? Het Losse Veter magazine is verkrijgbaar bij 2700 verkooppunten door heel Nederland. In winkels als Bruna, AKO, Primera, Albert Heijn etc en ook in diverse hardloopspeciaalzaken. Nabestellen via onze website kan natuurlijk ook. Vul dan onderstaand formulier in, betaal de winkelprijs van het magazine en wij sturen je het magazine toe zonder de verzendkosten in rekening te brengen.

EXTRA GOEDKOPE AANBIEDING
Ontvang je het Losse Veter magazine liever thuis? Neem dan een abonnement en profiteer van een mooie welkomstaanbieding. kijk hier voor de zéér aantrekkelijke abonnee-actie.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>