Hardlopen in het PSV-stadion tijdens de Foundation Fun Run

PSV-fans van alle leeftijden kunnen binnenkort langs en door het Philips Stadion hardlopen en zamelen zo geld in voor de PSV Foundation. PSV organiseert op haar 104e verjaardag, 31 augustus, de ‘PSV Foundation Fun Run’.

Hardlopen in het PSV-stadion tijdens de Foundation Fun Run
De route van de run is in totaal vijf kilometer en gaat vanaf het Philips Stadion tot aan het Stratumseind, om vervolgens weer te finishen op de PSV-laan. De start is om 19.13 uur. Lees hier verder

Voor meer info over inschrijven, klik hier

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>