PSV Foundation Fun Run: De sportiefste verjaardag van Nederland

De PSV Foundation organiseert op de 104e verjaardag van PSV de eerste PSV Foundation Fun Run. Op 31 augustus 2017 leggen supporters van PSV een parcours in en rondom het Philips Stadion af, waarmee zij geld ophalen voor de projecten van de PSV Foundation.

Hardloopevent
De PSV Foundation Fun Run is een hardloopevenement, speciaal voor supporters van PSV. De Run bestaat uit een parcours van 5 kilometer dat loopt langs bekende PSV-punten in het centrum van Eindhoven en uiteraard door het Philips Stadion.

Deelnemers lopen onder meer door de spelerstunnel en langs het veld en betalen het symbolische bedrag van € 19,13 om aan het hardloopevent mee te doen. Zij ontvangen hiervoor een startnummer en een medaille. Daarnaast kunnen zij familie, vrienden en bekenden vragen te doneren op de door hen zelf aangemaakte donatiepagina op PSV.nl/funrun.

Phoxy Fun Run
Fans van 3 tot en met 12 jaar kunnen samen met hun vader of moeder meelopen met de PSV Phoxy Run. Zij leggen een parcours van 1 kilometer af, dat eveneens door het Philips Stadion loopt. Leden van de Phoxy Club en FC PSV kunnen zich voor € 5,- inschrijven voor de Phoxy Fun Run. Niet leden betalen € 9,13. Ook deze deelnemers krijgen een eigen startnummer en medaille.

PSV Foundation
De PSV Foundation stimuleert verbondenheid tussen buurt en buurtbewoners, wijk en stad, probeert levensvaardigheden positief te beïnvloeden en een gevoel van trots te creëren bij de deelnemers van de tientallen projecten die de stichting organiseert. Met de PSV Foundation Fun Run wordt geld ingezameld om deze projecten te ondersteunen. Meer informatie over de eerste editie van dit hardloopevent is te vinden op PSV.nl/funrun.

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>