De nieuwe ASICS Noosa met Flytefoam: ingetogen, licht en betere demping

De Noosa is bij de meeste lopers vooral bekend door de wilde kleuren. Ieder model schreeuwt om aandacht. Of beter gezegd, schreeuwde. Want daar komt nu verandering in. ASICS lanceerde onlangs namelijk het Flytefoam Trio, drie klassiekers die zowel technologisch als visueel in een nieuw jasje gestoken zijn. Naast de Noosa FF zijn ook de DS-Trainer, de bekende wedstrijdschoen van ASICS, en de Dynaflyte, de relatief nieuwe allrounder, onder handen genomen. Ze zijn lichter geworden, de demping is verder verbeterd en tussenzool houdt beter zijn oorspronkelijke vorm vast. Dit komt met name door de toepassing van FlyteFoam, de door ASICS gepatenteerde lichtgewicht- en dempingtechnologie. Dynaflyte is ongeveer 55 procent lichter dan EVA, het materiaal dat veelal gebruikt wordt voor de tussenzool van hardloopschoenen.

De Noosa is al jaren een veelgedragen schoen onder triatleten. De schoen heeft een naadloos bovenwerk, waardoor deze zonder sokken gedragen kan worden. Ideaal voor de triatlon. Maar ook voor lopers die op zoek zijn naar een lichte en tegelijkertijd comfortabele schoen voor wedstrijden of tempotrainingen, is de Noosa FF zeker een interessante optie.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>