Erik Cadee over zijn aanstaand vaderschap, kapsels en looks

IMG_7395_Cadee_LV

Tijdens de EC Throwing op Gran Canaria kwam Erik Cadee gister in actie bij het discuswerpen. De zomerse temperaturen maakten niet dat Cadee tot verre afstanden kam. De veelvoudig Nederlands kampioen noteerde een afstand van 59m03. ‘Ik ben onlangs ziek geweest en heb in twee weken tijd slechts één keer kunnen trainen, dat is niet genoeg om hier goed te werpen’.

Overall werd de wedstrijd gewonnen door de Oostenrijker Lukas Weißhaidinger die tot 65m73 kwam. We spraken Erik Cadee na de wedstrijd over zijn carriere, het aanstaand vaderschap, kapsels en looks.

Bekijk hier de uitslagen van de EC Throwing van alle onderdelen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Zeer mooi en leuk interview om te zien! Blijft een uitstekend atleet en een zeer fijne persoonlijkheid. Altijd interessant en leuk om naar te luisteren.
    Echt hart voor de sport en een voorbeeld voor velen.