Nederland met 5 atleten naar European Throwing Cup op Gran Canaria

IMG_7395_Cadee_LV

Komend weekend wordt op Gran Canaria de European Throwing cup georganiseerd. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event komen er twee dagen lang enkel werpers in actie. Nederland is deze editie met vier werpers vertegenwoordigd. Eric Cadee komt in actie met discus. hij neemt het onder andere op tegen Martin Kuper, die twee jaar geleden won.

De overige Nederlanders zijn: Wout Zijlstra (discus U23 en kogel U23), Sina Holthuijsen (kogelslingeren U23), Corinne Nugter (discuswerpen) en Mart ter Berge (speerwerpen)

De deelnemerslijsten zijn hier te bekijken

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>