Andrea Deelstra: ‘Ik wil in London bij de eerste acht eindigen’

Andrea Deelstra heeft het NK Cross voor vrouwen op haar naam geschreven. De marathonloopster maakte haar favorietenstatus gemakkelijk waar in het Amsterdamse Bos. Bij de mannen ging Jesper van der Wielen er soeverein met de zege vandoor.

Andrea Deelstra Veerle dejaeghere Soest IMG_0883

Met een tijd van 25:34 sloot Andrea Deelstra de 7,2 kilometer durende race af, ruim een minuut sneller dan achtervolger Jill Holterman. Ze was na afloop dan ook tevreden. ‘Ik kwam hier met een doel en dat was winnen. Dat was ik aan mijn stand verplicht.’ Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>