Kies je cadeau: Philipsoortjes, compressie arm sleeves of calf tights welkomstcadeau bij een abonnement

Het nieuwe Losse Veter magazine ligt in de winkels en we hebben in deze periode maar liefst twee mooie aanbiedingen voor een abonnement: Bij een jaarabonnement (29,95)ontvang je Philips sport oortjes. En bij een 2-jarig abonnement (49,95) mag je kiezen uit armsleeves of calf tights.

SKINS arm sleeves en calf tights
In de triatlonwereld is SKINS een bekend merk en ook in het hardlopen begint het aan populariteit te winnen. Het van oorsprong Australische merk omschrijft zichzelf niet als kleding, maar als uitrusting. Het richt zich op meer dan alleen het warm en droog houden van de sporter. SKINS richt zich, door middel van het toepassen van compressie, ook op het herstel van de sporter en tegelijkertijd de kans op blessures en irritaties te verminderen. Het heeft innovatie hoog in het vaandel staan en onderbouwt iedere claim met sportmedische studies. Voor lopers vinden wij dit een mooi functioneel cadeau als welkomstgeschenk bij een 2-jarig abonnement op het Losse Veter magazine.

Ook bij een jaarabonnement hebben we naast de korting een cadeau: Philips sportoortjes voor als je graag met muziek loopt.

SKINS_abonneegeschenk_770

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>