Wat is ‘door de rug gaan’ precies en kun je het voorkomen?

oefeningen work out

Met regelmaat hoor je van mensen dat ze de door de rug zijn gegaan. Het komt voor bij niet-sporters en recreatieve sporters. Ook topsporters kampen er soms mee. Zo stond sprintster Jamile Samuel zondag langs de kant als toeschouwer omdat ze door de rug is gegaan. Maar wat is ‘door de rug gaan’ nu precies? Wat houdt het in en kun je het voorkomen? Of als je door de rug bent gegaan, wat mag je dan wel doen en wat vooral niet? En hoe kom je er het snelst weer vanaf? Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>