Canicross: hardlopen met je hond in het donker

Canicross Nederland deed zaterdagavond het IJmuiderstrand aan voor een hardloopcross met een aangelijnde hond over het strand en door de duinen. De cross bestond uit drie verschillende onderdelen: een kidsrun, een korte loop van 2,7 km en een lange loop van 5,5 km. Ruim 125 deelnemers waaronder 20 kinderen deden hun best om de snelste tijd neer te zetten. Toen de nacht aanbrak mochten de kids als eerste van start met een zaklamp op hun hoofd en begeleid door een ouder. Lees verder op RTVSeaport.nl

Canicross4588931_RW

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>