Koen Naert over het vaderschap, geluk en een tijd onder de 2u10

Koen Naert Soest IMG_1032

Koen Naert heeft zich in korte tijd ontpopt tot een succesvolle marathonloper. Afgelopen jaar naam hij deel aan de Olympische Spelen in Rio en komend voorjaar hoopt hij een volgende stap te zetten in zijn nog prille marathoncarrière. De magische grens van 2:10 lonkt. Het wordt de eerste marathon die hij als vader zal lopen, want onlangs werd zijn zoontje Finn geboren. Naert wordt gesponsord door AA Drink en we spraken hem bij één van de trainingslopen.

In het Losse Veter magazine nummer 15, het actuele nummer, deelt Naert zijn ervaringen over drinken tijdens je marathonvoorbereiding en tijdens de marathon zelf. Naert zelf heeft drinken tijdens het hardlopen echt moeten leren en geeft enkele tips.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>