Louise Carton en Isaac Kimeli Vlaams kampioen na CrossCup Rotselaar

Louise Carton en Isaac Kimeli hebben zondag de zesde manche van de CrossCup in Rotselaar gewonnen. Carton en Kimeli zijn daarmee ook de nieuwe Vlaamse kampioenen. Souffiane Bouchikhi, die tweede werd bij de mannen, viel bij aankomst en ontwrichtte daarbij zijn linkerschouder.

Carton en de Britse Stéphanie Barnes domineerden de wedstrijd in Rotselaar. In de laatste ronde schudde Carton de Britse af om alleen naar de zege te lopen. Sofie Van Accom veroverde de derde podiumplaats. Carton verstevigt haar leidersplaats in de CrossCup. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>