Jonge trail- en ultratalenten krijgen kans zich te ontwikkelen tijdens Salomon Ultra Running Academy

Ben jij tussen de 20 en 35 en ben je gek van trail- en/of ultrarunning? Dan biedt Salomon je een mooie kans. Zij organiseren dit jaar de Salomon Ultra Running Academy op drie continenten. Per continent worden 8 mannen en 8 vrouwen geselecteerd voor deelnamen. In Europa is gekozen voor Annecy.

Ultra Running Academy_770

Die lopers worden uitgenodigd voor een week vol training, kennisuitwisseling en inspiratie. ‘Het delen van de passie staat deze week centraal. Het mooie aan enthousiasme is namelijk dat het aanstekelijk is,’ zo stelt de bekende trailrunner Gregory Vollet, die verantwoordelijk is voor de marketing bij Salomon.

Mocht je interesse hebben, dan kun je je tot en met 5 februari aanmelden via de website van Salomon.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>