Afzien in de modder en pittige hindernissen: survivalrun in opmars

Ploeteren door modder, door sloten en beekjes of over pittige hindernissen. Voor honderden deelnemers is het zondag afzien bij de 28ste survivalrun in het Achterhoekse Beltrum, waar de wieg van de survivalrunsport heeft gestaan.

De sport, waarbij hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en gebouwde hindernissen, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Inmiddels telt de survivalrunbond ruim 14.000 leden. En de sport kan rekenen op steeds meer erkenning. In november vorig jaar werd de Survivalrun Bond Nederland geaccepteerd als aspirant-lid van de nationale sportkoepel NOC*NSF. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>