Abdi Nageeye na spannende eindstrijd tweede in Egmond

Abdi Nageeye Egmond 20170108_132826

De 45e halve marathon van Egmond kende een mooi verloop. Bij de mannen was de uiteindelijke winnaar Dawit Wolde uit Kenia. De Nederlander Abdi Nageeye werd tweede. Bij de vrouwen won Desi Jisa uit Bahrein
De halve marathon van Egmond kent ook nog een wedstrijd binnen de wedstrijd. De vrouwen gingen 9 minuten en 17 seconden eerder van start . Dat bleek uiteindelijk niet genoeg, want een kopgroepje van vier mannen passeerden de eerste vrouwen op de boulevard in Egmond op weg naar de finish.

Zowel bij de mannen als de vrouwen ontstond er meteen op het strand een kopgroepje. Meestal gebeurt dat in Egmond pas later, omdat er doorgaans op de heenweg veel tegenwind staat. Maar door het vrijwel windstille weer van vandaag ontbrandde de strijd al meteen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>