Michel Butter ziek geweest: ‘Ik moet mijn verwachtingen bijstellen’

De halve marathon van Egmond aan Zee is bijzonder, want door de zwaarte van de tocht zijn er andere belangen in het spel. “Het is een wedstrijd waarbij het niet om de tijd draait, maar om de plaats op de ranglijst. De strijd met de concurrentie en tegen de elementen, dat maakt Egmond bijzonder”, aldus Michel Butter.

Butter ziek geweest
Michel Butter kende geen geweldige voorbereiding voor de wedstrijd. De afgelopen weken was hij ziek, waardoor hij niet kon trainen. “Daarom moet ik mijn verwachtingen wel iets bijstellen. Ik kijk niet zozeer naar de internationale lopers, maar meer naar de Nederlanders. Daar wil ik bij de beste drie eindigen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>