Mike Foppen interviewt Jesper van der Wielen na Sylvestercross

Jesper van der Wielen Soest IMG_1073

Bij de Sylvestercross in Soest kwam Jesper van der Wielen als vijfde en beste Nederlander over de streep. Hij bleef Ronald Schröer 3 seconden voor. ‘Ik had niet heel veel zelfvertrouwen voor de race. ik had na de EK cross mijn kuit verrekt en de trainingen gingen niet lekker. Maar de wedstrijd viel me mee. Ik heb een mooi duel met Ronald Schröer gehad.’ Mike Foppen interviewde Van der Wielen na afloop van de race.

Uitslagen mannen
1. Abdi Ulad Hakin Denemarken 34:51
2. David Nilsson Zweden 34:58
3. Koen Naert België 35:09
4. Yassine Rachik Italië 35:43
5. Jesper van der Wielen Cifla 35:52
6. Ronald Schroer Zaanland 35:55
klik hier voor de volledige uitslagen en de racevideo’s

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>