Wout van Wengerden gaat op zoek: wat is trailrunning? [video]

Trailrunning heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Toch weet nog niet iedereen wat het inhoudt. Oud-topatleet en vlogger Wout van Wengerden ging op pad om te kijken of mensen weten wat trailrunning is en om te vragen wat het nu eigenlijk inhoudt.

De onderstaande video maakt onderdeel uit van het trailrunning magazine dat wij samen met Salomon maakten. Wil je na het zien van deze video meer weten over trailrunning? Het magazine is gratis te bekijken en staat boordevol interviews, handige tips, nuttige oefeningen en productinformatie.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>