Stuur jouw favoriete nummer in voor de Losse Veter Looplijst 2016

Good music is motivation for running

Aan het einde van het jaar stelt Losse Veter de Looplijst samen. Een lijst met nummers die lopers graag op hun oren hebben terwijl ze onderweg zijn. Liedjes die het juiste ritme hebben. Liedjes die precies het goede tempo aanvoelen. Liedjes die de welkome rust in je hoofd geven. Liedjes, kortom, die een plek in de Looplijst verdienen.

Van popmuziek naar klassieke pianostukken. Van obscure dancemuziek tot swingende salsa. Alles kan een lekkere loopplaat zijn. Laat weten op welke muziek jij het liefst loopt en help mee om de Looplijst samen stellen. Vul hieronder jouw favoriete loopliedjes (maximaal 5) in en wie weet worden ze opgenomen in de Losse Veter Looplijst Top 50.

Suggesties zijn te vinden in elk nummer van het Losse Veter magazine. Daarin geeft Walter Tempelman een voorzetje voor de muziek die je op de eenzame kilometers kan begeleiden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>