Pieter-Jan Hannes zondag in Warandeloop: ‘EK cross is geen doelstelling’

23-11-2014 Warandeloop Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

De Warandeloop zondag in Tilburg wordt Pieter-Jan Hannes’ eerste veldloop van dit winterseizoen. Belangrijkste doel is het EK indoor 1500m, begin maart in Belgrado. “Het EK cross is geen doelstelling. Ik zou zondag in Roeselare bovendien niet graag een andere atleet zijn plaats in de EK-selectie afsnoepen. Het parcours in Tilburg ligt me ook veel beter dan dat van Roeselare. Het deelnemersveld in Tilburg is sterker. En er zijn ten slotte ook sentimentele redenen waarom ik zondag voor Tilburg kies” , verwijst Pieter-Jan naar het overlijden van zijn opa zeven jaar geleden tijdens de Warandeloop. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>