Sfeervideo’s Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop: Een geslaagd hardloopfeest [+video]

zevenheuvelenloop nacht foto

De Zevenheuvelenloop kende een onstuimige editie met echt herfstweer. Joshua Cheptegei en Susan Krumins wonnen deze 33e editie en bij de mannen was Abdi Nageeye de snelste Nederlander. Geniet hieronder nog een keer van het evenement.

De Zevenheuvelennacht op de zaterdagavond was een groot succes met uitstekend hardloopweer en veel publiek. Op de Louiseweg en Johannaweg werden de bijna 7000 deelnemers getrakteerd op een bijzondere passage langs het donkere bos. De klanken van de herfst uit de Vierjaargetijden van Vivaldi waren langs de Nijmeegse bosrand in een modern jasje te horen. Met een speciaal voor de Zevenheuvelennacht gecompileerde, moderne uitvoering van het sonnet over de herfst werd een toepasselijke invulling gegeven aan dé herfstklassieker in de hardloopwereld. In combinatie met de speciale verlichting en de laserstralen bij de finish ontstond een magische sfeer tijdens de nacht. Bekijk hieronder het sfeerverslag.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>