Nafi Thiam: “Rio heeft mijn leven niet echt veranderd”

nafi thiam goud os

Nafi Thiam veroverde de Belgische sportharten met jaar gouden medaille in Rio. Een aantal maanden later werkte ze zich weer in het zweet onder de zon in Lanzarote. “Ik denk nog niet aan Tokio, het is belangrijker om het komende seizoen voor te bereiden.” Ondanks het succes van Rio en de bewonderende blikken blijft Nafi Thiam de nuchterheid zelve. “Rio heeft mijn leven niet echt veranderd”, zegt de 22-jarige olympische kampioene op de zevenkamp. “Ik volg nog altijd les aan de Universiteit, ik train nog altijd met hetzelfde groepje atleten bij dezelfde coach en ik woon nog in dezelfde buurt.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>