SKINS biedt meer dan compressiekleding

photo: Wouter Roosenboom
foto: Wouter Roosenboom

SKINS is een bekend merk in de triatlonwereld en begint ook in het hardlopen aan populariteit te winnen. Het van oorsprong Australische merk omschrijft zichzelf niet als kleding, maar als uitrusting. Het richt zich op meer dan alleen het warm en droog houden van de sporter. SKINS richt zich, door middel van het toepassen van compressie, ook op het herstel van de sporter. Het heeft innovatie hoog in het vaandel staan en onderbouwt iedere claim met sportmedische studies.

‘Door het samenvoegen van de beste compressie technologie met een gestroomlijnd design, wat zorgt voor ideaal draagcomfort, stimuleert de SKINS compressiekleding de bloedstroom (zuurstoftoevoer) naar de spieren en vermindert het de spiervermoeidheid. Daarnaast functioneert SKINS als het perfecte product om atleten verder te laten komen, sneller te laten zijn en tegelijkertijd de kans op blessures en irritaties te verminderen. Het vergroot je kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Deze functies zijn allemaal wetenschappelijk bewezen. Opgebouwd uit vijf verschillende technische stoffen en panelen, is de SKINS A400 compressiekleding perfect voor duurtrainingen en intense trainingssessies,’ zo stelt SKINS.

Naast deze compressie werkt het bedrijf ook voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen. ‘Naast de Active Compression producten en de Effective Recovery producten heeft SKINS nu ook SKINS Plus en DNAmic Thermal in haar collectie. Ideale compressie kleding voor de winterse temperaturen. Hoogwaardige materialen zorgen voor een constante lichaamstemperatuur en tegelijkertijd wordt het vocht perfect afgevoerd. De gelaserde panelen op strategische plekken zorgen voor optimale ventilatie.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>