52 kilometer hardlopen ter nagedachtenis aan vader

Vier jaar geleden haalde Duncan Vermeer (25) al hardlopend het einde van de straat nog niet eens. Toch kan veel trainen een groot verschil maken: komende zaterdag staat er een duurloop van maar liefst 52 kilometer op het programma. Ter nagedachtenis aan zijn vader, die vijf jaar geleden overleed.

Het wordt waarschijnlijk een emotionele dag, zaterdag 29 oktober. „Daar zie ik niet tegenop. Ik heb de route bewust zo uitgekozen: van de geboorteplaats van mijn vader, langs het ouderlijk huis in Vianen tot het ziekenhuis waar hij overleed. Dat was voor mij eigenlijk vanaf het begin al heel logisch. Het is mijn manier om het mooi af te sluiten”, vertelt Vermeer. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>