Einde in zicht voor Liberty Run in Waalwijk

Het wordt steeds moeilijker om de Liberty Run in Waalwijk te organiseren. De redenen zijn divers: van strengere eisen van de gemeente tot een teruglopend aantal sponsors. Na de editie in 2017 stopt de organisatie er daarom mee.

De afgelopen negen jaar was het centrum van Waalwijk op 5 mei ’s avonds het domein van de hardlopers. In het kader van Bevrijdingsdag deden ze mee aan de Liberty Run. Al die jaren was er ook een goed doel aan gekoppeld: Inloophuis TOON. In 2017 vindt het tweede lustrum plaats. Maar daar blijft het ook bij: Stichting Liberty Run stopt. lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>