Eindhovense marathon en Marathonfeesten staan lijnrecht tegenover elkaar

De Marathon Eindhoven wordt dit weekend extra gevierd met de Marathonfeesten. Dat is alleen tegen het zere been van de organisatie van de Eindhovense marathon, want ondanks de naam zitten zij niet achter de organisatie.

“In het voorjaar werden we gebeld door de gemeente Eindhoven, met het bericht dat een organisatie een evenementenvergunning had ingediend voor een evenement op het Stadhuisplein tijdens de Marathon Eindhoven, onder de naam Oktoberfest,” vertelt Edgar de Veer, organisator van de marathon. “Daar hadden we absoluut geen probleem mee, maar zo’n twee á drie weken geleden bleek het evenement opeens de ‘Marathonfeesten’ te heten. En dat is een ander verhaal,” vertelt De Veer aan Omroep Brabant. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>