voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Warm weekend

Vrijdag  23 september 2016   13:00 uur
 
Vandaag was het na een pittige bui hier en daar in de vroege ochtend een overwegend droge en zonnige dag. Het werd 20 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft overal droog. Bij een matige zuidelijke wind koelt het af naar 11 graden.
 
Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De matige wind komt uit het zuiden. In de middag kan het 23 graden worden. In de nacht van zaterdag op zondag koelt het bij weinig wind af naar 13 graden. Het blijft overal droog.
 
Zondag zijn er opnieuw flinke zonnige perioden, die worden afgewisseld met enkele stapelwolken. Het blijft tot de avond vrijwel overal droog. De matige wind komt uit het zuiden. Het wordt in de middag 23 graden. 
 
Later op zondag en in de nacht van zondag op maandag is er lokaal kans op wat regen of een bui. Maandag en dinsdag zonnige perioden en wolkenvelden. Dinsdag kans op een enkele bui. De matige wind komt uit het westen tot zuidwesten. In de middag loopt de temperatuur op naar 19 graden.
 
Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.  
 Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site:  www.leendekoning.nl
 
Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
 
Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>