voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend

Vrijdag 16 september 2016 13:00 uur

Vandaag was een overwegend bewolkte dag, hoewel in de loop van de middag de zon nog hier en daar doorbrak. Bij een matige wind uit het zuiden werd het maximaal 22 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Er is een kleine kans op een lokale bui. Bij weinig wind koelt het af naar 14 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en overdag blijft het op de meeste plaatsen droog. De zwakke tot matige wind komt uit het noordwesten. In de middag kan het 23 graden worden.
In de nacht van zaterdag op zondag koelt het bij weinig wind af naar 14 graden. Het blijft vrijwel overal droog. Zondag is het wisselend bewolkt met zonnige perioden en stapelwolken. Het blijft vrijwel overal droog. De matige wind komt uit het noorden tot noordoosten. Het wordt in de middag 22 graden.

Maandag en dinsdag overwegend droog met zonnige perioden en wolkenvelden. De zwakke wind komt uit het noorden tot noordoosten. In de middag loopt de temperatuur op naar 20 graden.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>