Farah eert Shearer na derde zege in Great North Run

Mo Farah heeft de halve marathon van Newcastle gewonnen. De dubbele olympische kampioen op de 5.000 en de 10.000 meter wint de “Great North Run” voor de derde keer. Een record. Vlak voor het einde pakte de Brit uit met een trapbeweging ter ere van Alan Shearer.

Farah, die zijn eerste wedstrijd liep na de Spelen, won de Great North Run in 2014 en 2015 en kende ook nu weer weinig tegenstand in Newcastle. Hij kwam na 1u00’04” over de finishlijn en slaagt er zo als eerste man in om de belangrijke loopwedstrijd drie keer te winnen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>