Nafi Thiam kroont zich tot olympische kampioene op de zevenkamp

België is een gouden medaille rijker! Op de tweede dag in de zevenkamp sprong Thiam met persoonlijke records in het hoogspringen en het speerwerpen naar de leiding, waarna ze titelverdedigster Jessica Ennis-Hill afhield op de afsluitende 800 meter.

nafi thiam goud os

Na zes fantastische onderdelen, waarin ze vier persoonlijke records verpulverde, prijkte Nafi Thiam op de eerste plaats in de rangschikking van de zevenkamp. Op de afsluitende 800 meter mocht onze landgenote 9″47 verliezen op titelverdedigster Jessica Ennis-Hill om de gouden medaille te veroveren. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>