Drinken is niet voor alle sporters even belangrijk: Hoeveel moet jij drinken?

PD*28172635

Voldoende vocht in het lichaam is belangrijk voor een optimale sportprestatie. Als de lichaamstemperatuur stijgt, is vocht nodig om dit te reguleren, bijvoorbeeld door te zweten. Daarnaast speelt water een belangrijke rol in allerlei andere lichamelijke systemen. Alle organen, waaronder de spieren en de hersenen, hebben voldoende vocht nodig. Dehydratie kan daarom een negatieve invloed hebben op de fysieke en cognitieve prestatie, en in ernstige gevallen op de gezondheid. Lees hier verder

Camelbak drinksysteem 6572610141074246837

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>