Zorgen omtrent blessure Kevin Borlée

Brussel Borlee Foto ROb Weeda DSC_2744 borlee bros
foto: Rob Weeda

Terwijl vader Borlée zich druk maakt in de dopinglaksheid van het IOC, maakt Kevin Borlée zich eerder zorgen over zijn voetblessure. Na het EK atletiek in Amsterdam leek Kevin Borlée, indrukwekkend als slotloper van de gouden 4x400m, gelanceerd en klaagde hij niet meer over de ontsteking aan zijn voet die hem al een tijd last had bezorgd. Maar sinds Amsterdam heeft hij niet meer met spikes op een piste getraind, moet hij nog altijd ontstekingsremmers nemen en is de pijn bij het trainen soms niet te harden. Lees verder op HetNieuwsblad.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>