Bolt wil voor derde keer driemaal goud op Spelen

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Seven
foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

Usain Bolt wil drie gouden medailles winnen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De Jamaicaanse sprinter deed dat eerder al op de Spelen van 2008 in Peking en 2012 in Londen. Bolt gaat volgende maand voor goud op de 100 meter, 200 meter en 100 meter estafette. Blessureproblemen verstoorden de voorbereiding van de 29-jarige atleet, maar een kleinde twee weken voor de start van de Spelen is de Jamaicaan vol bravoure. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>