Woede over schade color run Bergen op Zoom

Het kleurenpoeder van de Color Your Life Run, afgelopen zaterdag in Bergen op Zoom, heeft niet alleen goed geplakt op de kleren en lichamen van de deelnemers, maar ook op gevels en balkonmeubilair van omwonenden. Advies van de organisatie: niet met water wassen. Helaas kwam die mededeling voor de ijverige schoonmakers te laat.

Op start- en finishlocatie Kijk in de Pot waren de vlekken gisteren nog te zien. Bakstenen, zand en gras hadden alle kleuren van de regenboog. Maar ook elders in de stad waren de overblijfselen van het evenement zichtbaar. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>