Eerste Eiland Run uitverkocht

Op vrijdagavond 1 juli zal vanaf 19.30 uur voor 1250 deelnemers vanaf de Lentse Warande het startschot klinken voor de eerste editie van de Eiland Run. Op de zomeravond zullen de deelnemers aan de eerste editie van de Eiland Run van de 5 kilometer om 19.30 uur van start gaan, waarna aansluitend om 20.10 uur ook de 10 kilometer-lopers zullen starten.

eiland run IMG_6091

De startbewijzen waren zeer gewild, binnen een kleine maand waren de 1000 beschikbare startbewijzen al uitverkocht. De organisatie is daar zeer tevreden mee: ‘De belangstelling is overweldigend. We hadden gehoopt, maar niet verwacht dat het zo snel uitverkocht zouden zijn.’, aldus organisator John Aalbers.

De Eiland Run is het eerste evenement dat gaat plaatsvinden op het nieuwe stadseiland Veur-Lent in de Waal bij Nijmegen. Het parcours brengt de lopers naar alle hoeken van het stadseiland: het strand, de uiterwaarden, de Lentse Warande en de Lentloper zullen die avond door 1250 deelnemers belopen worden. De finish zal plaatsvinden op de Lentse Warande met een prachtig uitzicht op de nevengeul, het nieuwe eiland en de skyline van de stad Nijmegen en de Waalbrug.

Aansluitend is er voor zowel lopers als toeschouwers de gelegenheid tot een gezellig samenzijn op de Lentse Warande met een barbecue, een borrel en muziek.

(persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>