‘Onder positieve hertesten bevindt zich ook een Jamaicaanse medaillewinnaar’

Onlangs werd bekend dat het hertesten van dopingtesten van de Olympische Spelen van 2008 tientallen positieve tests heeft opgeleverd. Rusland liet al weten dat er 14 atleten uit hun land op die lijst staan. Verschillende media berichten dat er ook een Jamaicaanse atleet op de lijst staat. Om wie het gaat, is niet bekend, maar het zou gaan om een atleet die een olympische medaille won.

Jamaica won dat jaar zes gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles. Alle medailles werden gewonnen in de atletiek.

De Jamaicaanse Olympische Associatie wil niet ingaan op het bericht. Zij wachten het resultaat van de B-staal eerst af. De nationale atletiekfederatie zegt niet geïnformeerd te zijn over de kwestie. De uitslag van de B-stalen wordt binnen enkele dagen verwacht.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>