Piepjong team van Sprint Breda degradeert uit hoogste divisie Europacup: ‘Het was toch een onwijs leuk weekend’ [video]

SprintBreda_Mersin_770_LV

De dames van AV Sprint werden verleden jaar Nederlands kampioen en mochten daarom Nederland vertegenwoordig in de Europacup voor clubteams. Nederland kwam uit in de hoogste divisie, maar het lukte Sprint niet om zich te handhaven. Het team uit Breda miste een aantal toppers zoals Nadine Broersen en ook een aantal andere ervaren atletes moesten afhaken. Daardoor stond er een piepjong team aan de start, die op deze manier de kans kregen om eens te ruiken aan een internationaal toernooi. Na afloop van twee enerverende dagen in het Turkse Mersin, namen we het toernooi door met een aantal Sprint-leden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>