CEP compressie kousen, functioneel en modieus

Bij een abonnement op het Losse Veter magazine ontvang je gratis een paar CEP compressie kousen. Kousen die niet alleen functioneel zijn maar ook qua kleuren en look het hardlopen leuker maken. Hieronder meer info over de CEP kousen.

CEP_1

Run Socks 2.0 (€ 49,95)
De sportkleding van CEP heeft een revolutie ontketend in de hardloopwereld. De compressie in de CEP Run Socks 2.0 zorgt voor een uitstekende ondersteuning en een ongeëvenaard comfort. Net als alle andere beenmode van CEP, zijn de kousen voorzien van medi compressie, wat trillingen vermindert en je coördinatie verhoogt. De stabilisatie van je spieren en gewrichten en de verbeterde bloedcirculatie helpen je om blessures te voorkomen. De CEP Run Socks 2.0 zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Kwaliteit
Perfecte anatomische pasvorm
Materiaal van de hoogste kwaliteit voor gegarandeerd lang draagplezier
Ongeëvenaard comfort door microfiber technologie
Extra vlakke naad bovenop de tenen ter voorkoming van drukpunten

Functionele eigenschappen
Warmte- en vochtregulering door het hydrofiele materiaal
Open gaasstructuur op de kuit voor extra ventilatie
Ademend, antibacterieel materiaal voor droge, frisse voeten
Verdikte comfortzones die drukpunten verminderen op de plaatsen waar dit het meest nodig is

Materiaal:
85 % polyamide, 15 % spandex

abonneegeschenk_CEPsokken_770_2

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>