Julia Talakua over naamsverandering: ‘De eerste 25 jaar waren niet de beste tijd van mijn leven’

JuliaTalakua_770_LV

Julia Talakua moest afgelopen zondag bij het hink-stapspringen tijdens de T-Meeting in Tilburg genoegen nemen met een vierde plek. Het liep niet lekker, maar dat baarde haar niet veel zorgen. Ze kreeg het goede gevoel tijdens het verspringen weer terug. En ook haar optreden in Vught eerder dit seizoen geeft haar de bevestiging dat ze op de goede weg is.

Het is de eerste keer dat we Talakua voor de camera hebben. Daarbij vroegen we ook naar de naamswijziging die ze vorig jaar onderging. Daar ging een proces van jaren aan vooraf. Ze praat er openhartig over in onderstaand interview.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>