Samen sporten houd je relatie op peil

heuveltraining vermoeidheid kracht hardlopen

Nederland is een sportief landje en sporten doen we dan ook en masse. Uit statistieken van het Kenniscentrum Sport, een centrum dat zich inzet voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis van sport, is de helft van alle Nederlanders lid van een sportclub. Maar in veel gevallen beoefenen we sporten individueel of in teamverband. Sporten met je partner of met het hele gezin komt gek genoeg veel minder vaak voor. En toch blijkt uit verschillende studies dat sporten erg goed is voor je relatie en soms zelfs de redding van een tanend huwelijk kan betekenen. Lees verder op Nieuws.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>