Schippers: ‘Lastig dat men denkt dat je zomaar even wint’

dafne schippers doha na de race interview

Dafne Schippers zag tijdens de opening van haar outdoorseizoen in Doha een goede tijd op de 100 meter niet beloond worden met winst. De contente Utrechtse, die aangaf weleens moe te worden van de Nederlandse mentaliteit, nam achter Tori Bowie genoegen met de tweede plek.

“Het grootste probleem in Nederland is dat iedereen denkt dat je altijd even wint. Ik word daar een beetje moe van en dat vind ik soms gewoon heel lastig”, aldus Schippers kort na het lopen van 10,83. Lees hier verder en bekijk het interview

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>