Abdi Nageeye blikt terug op Boston: ‘Achteraf denk ik dat ik vanaf 30 kilometer te onrustig liep’

AbdiNageeye_770_LV
foto: Losse Veter

Abdi Nageeye vertrok vandaag naar Kenia om zich voor te bereiden op zijn olympische marathon. Nageeye bracht na zijn achtste plek in de marathon van Boston een tijdje door in Nederland. Hij gebruikte die tijd om te herstellen van de marathon en een zware griep die daarop volgde.

Voordat hij zich weer aansluit bij de atleten van Global Sports in Kenia, waar hij zich gaat voorbereiden op Rio, blikten we met hem nog één keer terug op Boston. ‘Ik had daar vijfde kunnen worden. Achteraf denk ik dat ik vanaf 30 kilometer te onrustig liep.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>