Loper ontwaakt uit coma na hartstilstand op Ten Miles

Een 65-jarige loper kreeg zondag een hartstilstand vlak voor de aankomst van de Antwerp 10 Miles. De man uit Aartselaar werd gereanimeerd en ontwaakte woensdag uit zijn coma.

De loper kreeg op enkele honderden meters voor de eindstreep een hartstilstand. Hulpdiensten begonnen hem meteen te reanimeren waarna hij naar het Middelheimziekenhuis werd gebracht en ’s avonds nog aan zijn hart werd geopereerd. Door complicaties bij de operatie besloten de dokters hem in een kunstmatige coma te houden. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>