Puma wint juridische strijd van Adidas

Het is Adidas niet gelukt om een nieuw model Puma-schoenen uit de schappen te laten halen. Volgens Adidas leken de zolen van Puma’s NRGY-serie te veel op de Boost-modellen van Adidas. Daarmee zou het patent van Adidas zijn geschonden. De rechter in Düsseldorf ging niet mee in de redenering van Adidas, waardoor Puma zijn schoenen gewoon mag blijven verkopen. Het is zoveelste slag in een lange broederstrijd tussen beide bedrijven, die begon in de jaren veertig toen Puma zich afsplitste van Adidas. Lees verder op FD.nl

SS13_Boost_PR_W_04

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>