Miranda Boonstra meldt af voor Rotterdam

Miranda Boonstra maakt via haar website bekend dat ze niet van start zal gaan in Rotterdam. Boonstra had daar een limietpoging willen doen voor de Olympische Spelen. Vier jaar geleden miste ze de Spelen op 8 seconden.

MirandaBoonstra_Rotterdam_468_LV

Op haar site schrijft ze: ‘Vorige jaar tijdens de laatste 12km van de Rotterdam marathon had ik heel veel kramp en na de wedstrijd kon ik niet meer in mijn schoenen en bijna niet meer wandelen; een dikke en pijnlijke hiel. De diagnose was niet best, vocht in mijn hielbot, een langdurige blessure. Met looprust en alternatief trainen hebben we geprobeerd toch op tijd hersteld te zijn om te kunnen gaan trainen voor de Berlijn marathon. De snelste marathon ter wereld en hier had ik mij graag willen plaatsen voor de Olympische Spelen. Om dit doel te kunnen halen heb ik wat risico moeten nemen, maar het niet proberen was geen optie. Helaas kwam Berlijn toch te vroeg en moest er naar een voorjaarsmarathon gekeken worden, dat werd dus Rotterdam.’ Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Respect dat ze nog door gaat om haar ( nieuwe ) doelen te bereiken.
    Men kan zich echter ook afvragen of het handig is door te gaan met topsport na zoveel blessureleed.
    Topsport is en blijft zwaar om van te herstellen, vraag me oprecht af of dit zorgt voor permanente schade.