Lisanne de Witte door naar de halve finale: ‘De tijd is niet zo goed maar ik voel me goed’ [Interview + racevideo]

Lisanne de witte 400-metres-Heat-2-Photofinish.

Lisanne de Witte liep vanavond bij het WK indoor in Portland de series 400m. Om dor te gaan naar de halve finale moest ze bij de eerste twee in haar serie zijn om automatisch door te gaan. En daarnaast zouden nog vier tijdssnelsten doorgaan. De Witte kwam als tweede in haar series over de streep met een tijd van 53.19. Na de race zei ze: ‘Het moest makkelijk zijn vandaag. Ik stond tweede op de lijst, en werd ook tweede. Mijn tijd was niet zo goed nou maar ik voel me goed en denk dat ik in de halve finale nog wel wat harder ga lopen.’

"IAAF World Indoor Championships - Day 2"
foto: Christian Petersen/Getty Images for IAAF

serie 2
1. Ashley Spencer USA MARK52.96 Q Reaction Time 0.176
2. Lisanne De Witte NED MARK53.19 Q Reaction Time 0.191
3. Grace Claxton PUR MARK53.97 Reaction Time 0.264
4. Christina Francisco GUM MARK10.08 NIR Reaction Time 0.250
Hindi Abdiqadir Abdi SOM MARKDNS

klik hier voor de overige uitslagen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>