Feestactie: Bestel het Losse Veter magazine en betaal geen verzendkosten

>cover_LVM10_770

In september lanceerden wij het eerste Losse Veter magazine en inmiddels hebben we het eerste nummer met dubbele cijfers: Losse Veter magazine nummer 10 ligt in de winkels. Dit willen we vieren: Als je nu het Losse Veter magazine nabesteld, betaal je enkel de winkelprijs en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

In Losse Veter nummer 10 lees je onder andere hoe je slapend sneller kunt worden, geeft Rene van Engelen je tips hoe je afkomt van steken in je zij en krijg je 21 wijze looplessen van drie toptrainers (Bram Wassenaar, Eddy Kiemel en Grete Koens). Je krijgt tips en tricks hoe je je vermoeidheid weg kunt denken. Best handig voor als je de komende periode een marathon op het programma hebt staan. Ook lees je over de laatste schoenentrends, bespreken Lisanne en Laura de Witte de sportbh’s.

Voor het nodige leesvoer op het gebied van human intrest en inspiratie hebben we natuurlijk ook weer gezorgd: Een inspirerende column van Michel Butter, wijze lessen van cardiologe Janneke Wittekoek, vier bijzondere marathonverhalen van lopers met een missie, een openhartig portret van Kim Dillen, avonturier Ralph Tuijn, Olga Commandeur en Tweede Kamerlid Michiel van Nispen.

En op de cover sieren Abdelkader Benali en acteur Nasrdin Dchar. Abdelkader interviewde de hardlopen acteur uitgebreid en wist dit weer prachtig op papier te krijgen. Nieuwsgierig geworden? bestel het nummer na of neem een abonnement (voor 29,95 lees je een jaar lang Losse Veter én krijg je er Het Hardloperskookboek deel 2 bij)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>